Pagina 1 van 1

Gezocht: gastgebruik in Zeist

Geplaatst: 24 dec 2013, 07:30
door Anko
Beste mede forum-ers,

Voor mijn werk rijd ik dagelijks naar de Rabobank aan de Laan van Eikenstein in Zeist op en neer. Ik kom ongeveer 20 km EV bereik te kort en vind dat wel erg jammer. Via mijn werkgever lijkt het voorlopig niet te gaan lukken. Daarom ben ik op zoek naar iemand die gedurende een uur of twee (daar heb ik genoeg aan) zijn laadpaal beschikbaar wil stellen, zodat ik heel over kan komen. Ik zit te denken aan een window van 12:00 - 15:00, of zoiets.

Woon je in de buurt van de Laan van Eikenstein, heb je een laadpaal (of geschikt buitenstopcontact) en wil je daar eventueel aan mee werken, stuur dan even een PB-tje. Ook al is het maar voor een proef. Alvast bedankt.

NB. Mocht je al hoog zitten met je eigen stroomgebruik, dan zou gast gebruik je verbruik misschien over de 10.000 kWh kunnen tillen, waardoor je eigen stroom goedkoper wordt :)

@Moderatoren: Voorstel een apart hoofdstuk te maken onder Vraag en Aanbod, getiteld Gastgebruik. Leden kunnen dan draadjes maken met in de titel: Gezocht <locatie> of Aangeboden <locatie>

Re: Gezocht: gastgebruik in Zeist

Geplaatst: 27 dec 2013, 11:39
door mariomaf
Goed initiatief! Jij bent de subisidie meer dan waard als dit je lukt :D

Re: Gezocht: gastgebruik in Zeist

Geplaatst: 27 dec 2013, 13:59
door sigmasailor
Wat voor subsidie?

Re: Gezocht: gastgebruik in Zeist

Geplaatst: 27 dec 2013, 14:29
door mariomaf
De Anko subsidie?

Re: Gezocht: gastgebruik in Zeist

Geplaatst: 27 dec 2013, 15:07
door gaevakyd
Goed idee. Ik zat ook al te denken om een app of iets te maken om laadpalen te delen. Voor mensen die hun paal niet publiek willen opstellen maar bijvoorbeeld aan een vaste gastverbruiker willen koppelen. Ik wil mijn laadpaal best beschikbaar stellen tijdens werkdagen tussen 0800-1700. Hij staat op eigen terrein dus wil ik na het werk wel weer zelf parkeren.

Zullen we anders een los topic maken met laadpaal aangeboden / gezocht?

Re: Gezocht: gastgebruik in Zeist

Geplaatst: 27 dec 2013, 16:38
door Anko
Anko schreef:@Moderatoren: Voorstel een apart hoofdstuk te maken onder Vraag en Aanbod, getiteld Gastgebruik. Leden kunnen dan draadjes maken met in de titel: Gezocht <locatie> of Aangeboden <locatie>
http://www.outlanderphevforum.nl/forum/ ... m.php?f=45 is het aparte hoekje dat de moderatoren n.a.v. bovenstaand voorstel speciaal voor dit doel hebben aangemaakt.

Dus je kunt daar een draadje "aangeboden <plaatsnaam>" maken.

Re: Gezocht: gastgebruik in Zeist

Geplaatst: 27 dec 2013, 16:43
door Anko
Mariomaf en Sigmasailor: echt hilarisch :( Natuurlijk hoeven jullie het niet met me eens te zijn als het gaat om het gebruik van het woord subsidie. Maar om dan daarom ook maar gelijk dit goedbedoelde draadje te gaan vervuilen? Wat schieten we daar nou mee op?

Het gaat hier om gast gebruik. Is dat zo moeilijk te begrijpen?

Re: Gezocht: gastgebruik in Zeist

Geplaatst: 27 dec 2013, 19:47
door sigmasailor
Uhmmm, hé Anko hoe komt het dat je je aangesproken voelt? Ik zie, dacht ik, bij jouw nergens 'subsidie' staan?

Re: Gezocht: gastgebruik in Zeist

Geplaatst: 27 dec 2013, 21:44
door mariomaf
Anko ik noem het ook subsidie hoor;). Dus ik vulde alleen sigma ff aan...